Adress:

Jörgen Öman Måleri & Dekor AB
Dalkarlså 54, 915 98 BYGDEÅ

Frågor?

jorgenoman@hotmail.com

Telefon:

073 - 987 20 75

 

 

Utomhus

Utomhusmålning

Vi erbjuder målning av utvändiga ytor såsom målning av tak, fasader, husgrunder, dörrar, fönster, fönsterfoder, vindskivor, etc.

Jörgen Öman Måleri o Dekor utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt privatpersoner, bostadsrättsföreninar och företag. När man målar fasaden är det mycket viktigt att välja rätt typ av färg och att underlaget är i bra skick. Vi gör först en genomgång på plats för bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs och behovet av säkerhetsutrustning.

Tilläggsarbete

Tänk även på att för att få ett snyggt helhetsintryck kan man behöva exempelvis fönsterrenovering och målning av trappräcken, altaner osv. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Vårt marknadsområde är Umeå kommun i Västerbotten

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: